Beşiktaş’tan Son Nefeste Zafer! Kayserispor 90+5’te Yıkıldı
Trendyol Süper Lig’in 18. haftasında Beşiktaş, sahasında konuk ettiği Kayserispor’u son dakikada bulduğu golle mağlup etti. Tüpraş Stadı’nda oynanan karşılaşmanın ilk 45 dakikası golsüz eşitlikle tamamlandı.
Mücadelenin son anlarında baskısını artıran siyah-beyazlılar, 90+5. dakikada El Bilal Touré’nin kaydettiği golle galibiyete uzandı. Bu sonuçla birlikte Beşiktaş puanını 32’ye yükselterek 5. sıraya yerleşti. Kayserispor ise 15 puanda kalarak 16. sıradaki yerini korudu.
Siyah-beyazlı ekip, ligde Çaykur Rizespor galibiyetiyle başlayan süreçte; kupada Fenerbahçe ve Keçiörengücü’nü, hazırlık maçında ise FCSB’yi mağlup etmişti. Kayserispor karşısında alınan bu sonuçla Beşiktaş üst üste 5. galibiyetini elde etti.
Ligin 19. haftasında Beşiktaş, Eyüpspor deplasmanına konuk olacak. Kayserispor ise sahasında Başakşehir’i ağırlayacak.