Ankaragücü kaptanı Tolga Ciğerci dünya Kupası'na kadar kalan maçları en iyi şekilde atlatmak istediklerini söyledi.

Süper Lig’e sezon başında kamp dönemi geçirmeden hazırlandığını dile getiren Tolga Ciğerci, “Bireysel çalışmalar yaparak sezona hazırlandım. Bunu da sahada gösterdiğimi düşünüyorum. Kendi adıma her şey iyi başladı. Önemli olan takımla başarılı olmak. Hocamız Ömer Erdoğan’la takıma aynı zamanda geldik. Hocamızın takıma katkısı büyük oldu. Her gün daha da iyi olmaya çalışıyoruz. Son 4-5 haftada bence gelişme var fakat daha düzeltecek çok şeyimiz var” dedi.

Her gün gelişme göstererek iyi sonuçlar almak istediklerine dikkat çeken Ciğerci, Ankaragücü’nün Süper Lig’e yeni çıktığını ve kadroda büyük değişikliklerin olduğunu söyledi. 

30 yaşındaki tecrübeli orta saha oyuncusu, “Ankaragücü, büyük bir camiaya ve inanılmaz bir taraftara sahip. Burada olduğum için çok mutluyum. Ankaragücü, maalesef sezona iyi başlamadı. Şimdi yavaş yavaş toparlanmaya çalışıyoruz. Oynadığımız rakiplerin hepsi güçlü olduğu için bu kolay olmayacaktır. Geçen hafta Sivasspor ’un Başakşehir’i yendiği gibi ligde sürpriz sonuçlar oluyor. Dünya Kupasına kadar beş hafta var. O yüzden Dünya Kupasına kadar oynayacağımız maçları en iyi şekilde atlatmak istiyoruz. Ne kadar puan alabiliyorsak almaya çalışacağız. Ondan sonra her şeyi yeniden değerlendireceğiz” diye konuştu.

“MİLLİ TAKIMLA DAHA DA İYİ OLACAĞIMIZI DÜŞÜNÜYORUM”

A Milli Futbol Takımımız’ın UEFA Uluslar Lig’indeki mücadelesiyle ilgili konuşan Tolga Ciğerci, “Milli takıma çağrılan kardeşlerimiz her şeyin en iyisini yapmaya çalışıyorlar. Son kamp dönemimiz ve iki maçımız istediğimiz gibi gitmedi. Ama geriye dönüp baktığımızda UEFA Uluslar Lig’inde 4’te 4 yaptığımız zamanlar oldu” dedi.

Ciğerci, şöyle devam etti:

“Büyük kulüplerde oynayan çok genç kardeşlerimiz var. Daha da iyi olacağımızı düşünüyorum. Kulüp ve milli takım olayı farklıdır. Bazen zaman gerekiyor. Milli takıma geldiğimizde kısa bir ara var. O arada en iyisini yapmaya çalışmak gerekiyor. Geleceğimiz için çok iyi günlerin bizi beklediğini düşünüyorum. İnşallah hep birlikte başarılı oluruz.”