Gençlerbirliği deplasmanda Amedspor ile 1-1 berabere kalıp zirve iddiasını sürdürdü.

Gençlerbirliği'nin nefis bir gol ile öne geçiren Amilton maçtan sonra yayıncı kuruluşa konuştu:

Amilton'ın söyledikleri şöyle:

İyi bir maç çıkardığımızı düşünüyorum.Çünkü zorlu bir zeminde oynuyorsunuz. Bu zeminde futbol oynamak bazen zorlaşıyor ve iş mücadeleye dönüyor. Takım arkadaşları bugün gerçekten çok iyi mücadele ettiler. Herkes terinin son damlasına kadar mücadele ettiler. Ellerinden gelen her şeyi yaptılar. 

Gençlerbirliği Kulübü olarak herkes, tüm çalışanlar, futbolcular, hocalarımız ve yöneticilerimiz birlik olduk ve Gençlerbirliği'ni tekrar Süper Lige çıkarmak istiyoruz. Amacımız bu. Maç maç düşünüyoruz.

Önde olduğumuz için yukarı sıralarda olduğumuz için tabii artık biraz da hedef takım haline de geldik. Bize karşı oynayan takımlar biraz daha iyi hazırlanıyorlar diye diye düşünüyorum. Hedefimiz Süper Lig. O hedef içinde gelen her şeyi yapacağız. 

Güzel bir gol oldu. Keşke bu galibiyet golü olsaydı. Ama tabii bu gol sizin attığınız bir gol olarak değil takımın attığı bir gol olarak kendinize güveninizi getiriyor.  Takım arkadaşlarınızla o birliği yakaladığınız zaman o güvenle topu sürüyorsunuz kaleye kadar gidiyorsunuz ve gol atıyorsunuz. O da öyle bir goldü." dedi.