21 Haziran 2026 Pazar

TFF Fenerbahçe, Beşiktaş ve Başakşehir İçin Kararını Verdi

Başakşehir Beşiktaş Fenerbahçe
Yayınlama: 5 Ağustos 2025 Salı 12:55 Editör:

TFF, UEFA turnuvalarında mücadele eden kulüplerin talepleri doğrultusunda Süper Lig 1. haftasındaki Fenerbahçe, Beşiktaş ve Başakşehir maçlarını ileri bir tarihe erteledi.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), UEFA Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde mücadele eden kulüplerimizin talepleri doğrultusunda Süper Lig’in 1. haftasında oynanması planlanan üç karşılaşmayı ileri bir tarihe erteledi.

Ertelenen maçlar şunlardır:

  • Fenerbahçe – Alanyaspor
  • Kayserispor – Beşiktaş
  • Fatih Karagümrük – Başakşehir FK

Bu karar, kulüplerimizin Avrupa kupalarındaki yoğun maç takvimi ve hazırlık süreçleri göz önünde bulundurularak alındı. Erteleme müsabakalarının oynanacağı tarihler TFF tarafından daha sonra ilan edilecek.

Federasyon, açıklamasında UEFA turnuvalarında ülkemizi temsil eden tüm kulüplerimize başarılar diledi.

İlk Yorumu Sen Yaz