21 Haziran 2026 Pazar

Galatasaray’da Yunus Akgün’ün Sözleşmesi 2029’a Kadar Uzatıldı

Galatasaray
Yayınlama: 5 Ağustos 2025 Salı 20:03 Editör:

Galatasaray, milli futbolcusu Yunus Akgün ile 2029’a kadar sürecek yeni sözleşme imzaladı. Genç oyuncu, geçen sezon attığı 12 golle takımın önemli isimlerinden biri oldu.

Galatasaray altyapısından yetişen milli futbolcu Yunus Akgün, kulübüyle 4 yıllık yeni bir sözleşmeye imza attı.

Bu sezon sonunda sona erecek mevcut kontrat, 2028-2029 sezonu bitimine kadar geçerli olacak şekilde yenilendi. Geçtiğimiz sezon 44 resmi maçta görev alan başarılı futbolcu, 12 golle takımına önemli katkı sağladı.

Bu sözleşme uzatması, Galatasaray’ın genç yeteneklerine verdiği değeri ve kadro istikrarına olan yaklaşımını ortaya koyuyor. Taraftarlar arasında memnuniyet yaratan bu karar, kulübün gelecek planlamasında kilit rol oynuyor.

 

 

İlk Yorumu Sen Yaz