8 Ağustos 2026 Cumartesi

Fatih Tekke’den sakatlık açıklaması ‘Sezonu kapattılar’

Trabzonspor
Yayınlama: 23 Nisan 2026 Perşembe 15:45 Editör:

Trabzonspor Teknik Direktörü Fatih Tekke, Samsunspor maçı öncesi konuştu. Sakatlıklar, zorlu deplasman ve kupadaki hedef dikkat çekti.

Trabzonspor Teknik Direktörü Fatih Tekke, kupada Samsunspor ile oynanacak kritik mücadele öncesi önemli değerlendirmelerde bulundu. Deneyimli çalıştırıcı, kupa maçlarının zorluk derecesine ve sürprizlere açık yapısına dikkat çekti.

Fatih Tekke açıklamasında, “Her maç zor ve sürprizlere açık. Herkesin kazanma iştahı yüksek” ifadelerini kullanarak kupanın rekabet seviyesini vurguladı. Ligin son bölümüne girilirken yaşanan zorluklara değinen Tekke, Trabzonspor’un bu süreçte daha fazla sıkıntı yaşadığını dile getirdi.

Bordo-mavili ekipte sakatlıkların can sıktığını belirten Tekke, Batagov ve Okay’ın büyük ihtimalle ameliyat olacağını ve sezonu kapatabileceklerini açıkladı. Ayrıca, Muçi’nin henüz yüzde yüz hazır olmadığını ancak maçın belirli bölümünde forma giyebileceğini ifade etti. Tüm eksiklere rağmen takımın iyi bir seviyeye geldiğini vurguladı.

Rakip analizinde de bulunan Tekke, Samsunspor’un yeni teknik direktörüyle birlikte daha cesur ve oyun odaklı bir kimliğe büründüğünü söyledi. Deneyimli teknik adam, “İyi oyunculardan kurulu bir Samsunspor var ve kupaya ciddi şekilde asılacaklar” diyerek zorlu mücadeleye dikkat çekti.

Karşılaşmanın önemine vurgu yapan Tekke, Trabzonspor’un kupaya büyük önem verdiğini ve oyuncuların bu başarıyı hak ettiğini belirtti. Sözlerini iddialı bir şekilde tamamlayan Tekke, “Bu zor deplasmanda her duruma hazırız. İsteğimizi sahaya yansıtırsak turu geçen taraf olabiliriz” dedi.

İlk Yorumu Sen Yaz